Projecten

De medewerkers van Smoel doen al jaren mee aan verschillende activiteiten. We vinden het belangrijk een rol te spelen in de samenleving als kunstenaars. Daarom doen we mee aan exposities, kunstroutes en kunstprojecten. We nemen al jaren een plekje in naast amateur- en professionele kunstenaars. Denk aan Kunstmaand Ameland, Makkum-Art, Lust aan de Luts, kunstroute Exmorra, enz. Hieraan meedoen betekent: samen brainstormen, samen beslissingen nemen, plannen, samenwerken of aan een gezamenlijk thema werken, gezien worden en nog veel meer. Een hele ervaring dus.

Kunstmaand Ameland 2019
P.S.

Iets moois gezien?

Dit werk is vaak ook te koop na de expositie! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunstmaand Ameland 2019 1


Ameland project SMOEL 2022

 

Smoel kunstwerkplaats heeft ook dit jaar weer een prachtige buiten project geplaatst voor Kunstmaand Ameland! De hele maand november 2022 te bewonderen! En dit jaar een nog een prachtiger thema dan anders, namelijk: SMOEL!! Een project met vele onderdelen om te bekijken, loop er tussendoor, er in, er onderdoor en vergeet ook niet een kijkje te nemen in de kijkgaten!

Natuurlijk is ook dit project te koop! Heeft u een mooi onderdeel gezien, want het hele project in uw woonkamer of bedrijf is wat te groot? Dan kunt u ook aangeven dat u een deel van het project wilt kopen. (Prijs in overleg, neem contact op via het contact formulier of loop even binnen in onze werkplaats.)

 

 

 

We zijn erg dankbaar dat we een aantal sponsoren hebben die dit project mede mogelijk hebben gemaakt:

Smids & Schakel,

MUTATIO Projectafbouw,

VitaalNed,

Vervoersgroep Noord,

In4Work,

Sier aan Zee.

 

Kunstmaand Ameland 2002/2021

Van ‘Langzaam’ naar ‘Silver lining’!

In 2022 al gestart, maar helaas niet mogen plaatsten omdat de kunstmaand op het laatste moment werd afgelast.

In 2021 nieuwe toevoegingen gemaakt en daarmee dit resultaat neer kunnen zetten! De hele maand november te zien op Ameland!

…En natuurlijk te koop! 🙂