Wat wij maken

Kunst kopen/huren

Een werk kopen

Of het nu om een mozaïek gaat of een schilderij; alle kunst die binnen Smoel gemaakt wordt, is te koop of te huur! In ons pand worden verschillende kunstwerken tentoongesteld. Maar er is meer! Vraag er naar in de winkel.

Of een werk huren
Wij bieden ook de mogelijkheid om onze kunst te huren. U huurt per jaar en kunt daarna eventueel ook wisselen. Wilt u elk jaar iets nieuws in uw bedrijf hangen, dan is dit een prachtige optie.

Afhankelijk van de prijs van het schilderij kunt u al vanaf €50 per jaar een werk huren. Het totale huurbedrag reserveren wij voor als kooptegoed. Gedurende een aantal jaar lost u zo de verkoopprijs van uw kunstwerk af en komt het uiteindelijk in uw bezit. Dit geldt overigens alleen voor ons eigen werk en niet voor werk van externe kunstenaars.

Externe kunstenaars

Ook is er regelmatig werk te koop van de kunstenaars van keramiekwerkplaats “Dealdersplak” uit Drogeham en werk van externe kunstenaars in verschillende disciplines. Over de verkoopprijs kunt u informeren in onze winkel. Hou de nieuwsberichten in de gaten welke kunstenaar er bij ons exposeert.