Activiteiten 2019

Nieuwjaarsreceptie

2018 is weer omgevlogen! Het nieuwe jaar luidden we in met een hele gezellige nieuwjaarsreceptie! Alle medewerkers, familie en begeleiders waren uitgenodigd. Een week van tevoren waren de voorbereidingen al in volle gang. Werk uitzoeken om te exposeren, al de werkzaamheden verdelen voor de middag zelf, hapjes bedenken en maken! Bijna iedereen hielp weer mee. En op de feestdag kregen we “confetti” uit de lucht cadeau; sneeuw! Gelukkig konden de meeste mensen Smoel nog bereiken zonder glijpartijen.

We genoten van de hapjes en drankjes en de diashow met foto’s van het dagje uit naar het Ameland project. Ook hielden we een mooie presentatie, waarin verschillende medewerkers en begeleiders vertelden over projecten en werkstukken waar ze het afgelopen jaar druk aan gewerkt hebben. Er werden werkstukken gepresenteerd en ervaringen uitgewisseld. Complimenten voor degenen die voor deze grote groep durfden te spreken!

Ook werd er gezongen en mochten we genieten van gitaarmuziek. Iedereen heeft het reuze naar de zin gehad. We gaan er van uit dat 2019 ook weer een prachtig en creatief jaar wordt!