Activiteiten 2018

Smoel kunstwerkplaats 12,5 jaar

Het is toch “van de zotte” dat ik bij het schrijven over 12,5  Smoel kunstwerkplaats  in eerste instantie zoveel herinneringen voorbij zie schieten en activiteiten en gebeurtenissen de revue passeren, ik er uiteindelijk niets van op papier kan krijgen!

Inmiddels ben ik hievan de oorzaak op het spoor gekomen: het is gewoon teveel om op te noemen.
Toch wil ik het proberen.

In de allereerste plaats zijn er vanaf de start fantastische mensen komen werken, een mooi team en geweldige vrijwilligers!
Met ons allen hebben we ons in staat gesteld om heel veel avonturen met elkaar aan te durven.
Ik noem er een paar:
 
Binnenshuis hebben we veel ondernomen op het gebied van tekenen en schilderen en zijn er veel vrije mozaieken gemaakt maar ook in opdracht voor keukens, sanitaire ruimtes of objecten.
Koken, computerondersteuning, leesondersteuning, fotografie-workshops, experimenteren met textiele werkvormen. Maar ook gebruik van hout, staal, papiermache, klei en andere materialen is veelvuldig beproefd.  

Buiten de deur waren we veel te zien op exposities, kunstmarkten, kunstmanifestaties en namen we deel aan landelijke poezie of schilderwedstrijden. Oerol Terschelling (2 jaar) en Kunstmaand Ameland wordt voor ons in 2018 al het 6de jaar waar we grootschalige buitenprojecten realiseerden.
Deelname aan Kunst aan de Luts in Balk is ook alweer het 5de jaar.
En niet te vergeten onze galerie, atelier en museumbezoeken door de jaren heen, echt niet op te noemen en als je je dan bedenkt dat we ook weleens zomaar even met elkaar een dagje uit gaan of elk jaar de verjaardag van Smoel vieren…….
 
Inderdaad veel te veel om te noemen.
Wel was het 12 en een half jaar FEEST 

Jan